Smartphone Adapter Tension Adjustment Guide

The tension of each axis can be easily adjusted using a small Phillips screwdriver. Use the images below to locate the adjusting screws. For each axis, only make small adjustments to the set screws. Tightening them too much can make it difficult to use the motion knobs.

X Axis

In between the platform and adapter, there will be screws for tension adjustment in the X axis.

(NOTE: For NexYZ, make sure to adjust the Z axis until the phone platform is as far away from the adapter as possible)

Y Axis – On the side of the phone bed holder platform, there will be screws for tension adjustment in the Y axis

Underneath the handle will be two set screws for tension adjustment in the Y axis.

Z Axis – (NexYZ only) Directly on the opposite side of the Z axis motion knob are the set screws for tension adjustment in the Z Axis. This adjustment is very useful for heavy smartphones.

Guide d’ajustement de tension de l’adaptateur pour téléphone intelligent

La tension sur chaque axe peut être ajustée aisément à l’aide d'un petit tournevis cruciforme. Voyez l’image ci-dessous pour localiser les vis de réglage. Sur chaque axe, faites les ajustements par petits incréments sur les vis de réglage. Les serrer trop fortement peut rendre difficile l’utilisation des molettes de mouvement.

Axe X – Entre la plateforme et l’adaptateur, vous trouverez les vis pour l’ajustement de tension sur l’axe X.
(NOTE : Pour NexYZ, assurez-vous de régler l’axe Z jusqu’à que la plateforme du téléphone soit aussi éloignée de l’adaptateur que possible).

Axe Y – Sur le côté de la plateforme d’accueil du berceau de téléphone, vous trouverez les vis d’ajustement de la tension sur l’axe Y.

Axe Z – (NexYZ seulement) Directement sur le côté opposé de la molette de mouvement sur l’axe Z, vous trouverez deux vis pour régler la tension sur l’axe Z. Cet ajustement est particulièrement utile si vous utilisez un téléphone intelligent lourd.

Smartphone-Adapter Anleitung zum Einstellen des Widerstands

Der Widerstand jeder der Achsen kann mit einem kleinen Kreuzschlitz-Schraubendreher leicht eingestellt werden. Die Stellschrauben finden Sie in den Abbildungen unten. Machen Sie für jede Achse nur kleine Anpassungen an den Stellschrauben. Wenn Sie sie zu stark anziehen, kann die Bewegung der Drehknöpfe behindert werden.

X-Achse – Zwischen der Plattform und dem Adapter befinden sich Schrauben zur Einstellung des Widerstands auf der X-Achse.
(HINWEIS: Achten Sie beim NeXYZ darauf, die Z-Achse so einzustellen, dass sich die Telefonplattform so weit wie möglich vom Adapter entfernt ist)

Y-Achse – Auf der Seite der Plattform des Telefonbetthalters befinden sich Schrauben zur Einstellung des Widerstands auf der Y-Achse

Z-Achse(nur NeXYZ) Direkt auf der gegenüberliegenden Seite des Drehknopfs der Z-Achse befinden sich die Stellschrauben zur Anpassung des Widerstands auf der Z-Achse. Diese Anpassung ist bei schweren Smartphones sehr nützlich.

Guida alla regolazione della tensione per adattatore smartphone

La tensione di ciascun asse può essere facilmente regolata utilizzando un piccolo cacciavite a croce. Utilizzare le immagini di seguito per localizzare le viti di regolazione. Per ciascun asse, effettuare esclusivamente piccole regolazioni alle viti di regolazione. Serrarle in modo eccessivo può rendere difficile utilizzare le manopole di movimento.

Asse X – Tra la piattaforma e l'adattatore sono presenti viti per la regolazione della tensione dell'asse X.
(NOTA: per NexYZ regolare l'asse Z fino a quando la piattaforma del telefono è il più lontano possibile dall'adattatore)

Asse Y – Sul lato della piattaforma di supporto del telefono si trovano le viti per la regolazione della tensione dell'asse Y.

Asse Z – (solo NexYZ) Direttamente dal lato opposto della manopola di movimento dell'asse Z si trovano le viti di regolazione per la regolazione della tensione dell'asse Z. Questa regolazione è molto utile per gli smartphone più pesanti.

Guía de ajuste de tensión del adaptador de teléfono

La tensión de cada eje puede ajustarse fácilmente con un pequeño destornillador Phillips. Use las imágenes siguientes para localizar los tornillos de ajuste. Para cada eje, realice solamente pequeños ajustes en los tornillos. Apretarlos en exceso puede dificultar usar los mandos de movimiento.

Eje X  Entre la plataforma y el adaptador se encuentran dos tornillos para ajustar la tensión en el eje X.
(NOTA: Para NexYZ, asegúrese de ajustar el eje Z hasta que la plataforma del teléfono esté lo más alejada posible del adaptador)

Eje Y  En el lateral de la plataforma de alojamiento del teléfono se encuentran tornillos para el ajuste en el eje Y

Eje Z  (solo NexYZ ) Directamente opuestos al mando de movimiento del eje Z se encuentran los tornillos de ajuste de tensión en el eje Z. Este ajuste es muy útil para teléfonos pesados.